İşyeri Tehlike Sınıflarına Yapılacak İtirazlar Hakkında Duyuru

• 27.11.2017

Birliğimizin de üyesi olduğu iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin İşyeri tehlike sınıflarının belirlenmesinde görevli olan İşyeri Tehlike Sınıfları Komisyonu itirazların değerlendirilmesi için her yıl ocak ayında toplanmaktadır.

İşyeri tehlike sınıflarına ilişkin itiraz taleplerinin en geç komisyon toplanmadan 30 gün öncesine kadar bağlı oldukları kuruluşlar aracılığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına iletilecektir.

İşyeri tehlike sınıfı değişikliğine ilişkin başvuru formları ile Oda/Borsanız vasıtasıyla en geç 7 Aralık 2017 tarihine kadar birliğimize ilitilmesi gerekmektedir. Tehlike Sınıfı değişikliğine ilişkin başvuru formuna www.tobb.org.tr/MaliveSosyalPolitikalar adresinden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize Duyrulur..

İşyeri Tehlike Sınıflarına Yapılacak İtirazlar Hakkında Duyuru