HAKKARİ'DE SEKTÖR ÇALIŞTAYI İLE İLGİLİ DUYURU

• 10.06.2019

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurumunun 28.02.2019 tarihinde yapılan 2019 yılı 1.Dönem Toplantısında, ''İlimizde mevcut sektörlerin tespit edilip her sektöre yönelik problemlerin incelenmesi, teşvik ve destekler hakkında bilgilendirme faaliyetlerinin yapılması '' kararı alınmıştı. Alınan bu karar doğrultusunda ilimizde faaliyet gösteren sektörlere yönelik 12-13 Haziran tarihlerinde Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası binasında ''1. Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Sektör Çalıştayı'' adlı bir çalıştay yapılacaktır.

Sektör Çalıştayları ve tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

* 12 Haziran 10.00'da İmalat Sektörü( Tekstil, Mobilya, PVC-Alüminyum Doğrama, Camcı, vb..)

* 12 Haziran 13.00'de Gıda Sektör Toplantısı( Süt ve süt ürünlei, bal, şeker, lokum, aspir yağı, un, vb..)

* 12 Haziran 15.00'de Maden ve Enerji Sektör Toplantısı

* 13 Haziran 10.00'da Tamir ve Onarım Sektör Toplantısı( Elektrik ve Elektrik ile çalışan ev eşyaları, vb ürün temsilcileri)

* 13 Haziran 11.00'de Otomotiv Sektör Toplantsı (Otomotiv kaportacı, motorcu vb..)

Tüm üyeleimize duyurulur..

HAKKARİ'DE SEKTÖR ÇALIŞTAYI İLE İLGİLİ DUYURU