HAKKARİ VALİMİZ SN.İDRİS AKBIYIK'I ZİYARET ETTİK

• 17.10.2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan, Meclis Başkanımız İzzettin Metin ve Meclis Başkan Yardımcımız Şakir Tekçi, Hakkari Valimiz Sn İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Cengiz Topel Caddesindeki yol çalışmaları konusunda ilettiğimiz sorunlar ile ilgili Sn.Valimiz; İlgili  bölge Müdürlüklerine talimat verdiğini, gerekli çalışmaların bir an önce yapılacağı konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Ayrıca Gümrük kapımızın kotalarının artırılması konusunda ilettiğimiz sorunlar karşısında Sn.Valimiz gerekli çalışmaların yapıldığı ve bu konu ile alakalı Yüksekova ilçe kaymakamı Sn.Osman Doğramacı'nın kıymetli çalışmalarının memnuniyeti oda yönetimiz tarafından dile getirildi.

Odamız Yüksekova için çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.

HAKKARİ VALİMİZ SN.İDRİS AKBIYIK'I ZİYARET ETTİK