14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

• 13.10.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 07 Ekim 2020 tarih ve 8680 sayılı Ek'te sunulan yazıda, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ülkemiz standardizasyon politikaları ve teknik komite çalışmaları hakkında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, seminere ilişkin davet metninin yazı ekinde sunulmakta olduğu belirtilmektedir.

Yazıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin'in katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminerde standardizasyon konusunda güncel gelişmeler anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,