Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı Hk.

• 25.11.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 19.11.2020 tarih 10052 sayılı yazıda;

KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında 3 Aralık 2020 Perşembe günü saat: 14.00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde;

* Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,

*Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları

*Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,

*Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?

*Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı? konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

EK: Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı