BİGG GARAJ Programı 2020-1 Tanıtım Duyurusu

• 15.12.2020

Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği kapsamında teknoloji odaklı ve yenilikçi, uygulanabilir ve ticarileşebilir iş fikirlerinin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerinin desteklendiği bir hibe desteği programıdır.

BİGG GARAJ ise uygulayıcı kuruluş olarak TOBB ETÜ tarafından yürütülen BİGG programının adıdır. 2015 yılından bu yana yürüttüğümüz BİGG GARAJ kapsamında geçtiğimiz 7 çağrı döneminde 11 ayrı ilden 69 girişimcinin toplam 9 800 000 TL hibe kazanmasını sağladık.

BİGG GARAJ Programı kapsamında temel girişimcilik eğitimleri, pazarlama, finansal planlama, iş planı hazırlama, fikri sınai mülkiyet hakları vb. eğitimler ile iş fikri alanına özel teknik mentorluklar, iş planı mentorlukları ve sunum mentorlukları destekleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Ar-Ge odalıklı ve yenilikçi, uygulanabilir ve ticarileşebilir bir iş fikriniz varsa 2020/1 çağrı döneminde Hacettepe TTM ile birlikte yürüttüğümüz programa başvurarak 200.000 TL’lık %100 hibe desteği ile iş fikrinizi hayata geçirebilir, kendi şirketinizi kurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 7 Aralık!

Başvuru ve Detaylı bilgi için: https://etugaraj.org/

BİGG GARAJ Programı 2020-1 Tanıtım Duyurusu