Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi Lansmanı

• 24.02.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 16.02.2021 tarih 1569 sayılı yazıda;

Bilindiği üzere yapay zeka teknolojileri, iş dünyasını hızlı bir şekilde dönüştürmekle birlikte önümüzdeki yıllarda etkisinin daha da artması beklenmektedir. Bu kapsamda; özellikle KOBİ yöneticileri ile çalışanlarının, üniversite öğretim görevlilerinin, üniversite öğrencilerinin, meslek lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hem yapay zeka konusunda farkındalıklarını artırmaya hem de bu alanda teknik eğitim almalarına yönelik kapsamlı bir çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda Birliğimiz ile Global Al Hub iş birliğiyle "Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık" projesi gerçekleştirilecek olup projenin lansmanı Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla 23 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00'te çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Konu ile ilgili bilgi EK'te sunulmaktadır.Üyelerimize duyurulur.

EK. Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi Lansmanı