ODAMIZDA GÜMRÜK VE DIŞ TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ İLE İHRACATÇI ÜYELERİMİZ İSTİŞARE TOPLANTISI İLE BİR ARAYA GELDİLER

• 24.02.2021

Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Sn.Akif ERTEKİN,  Esendere Gümrük Müdürü Sn. Hasan Hüseyin KOÇAK, Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sn. Uğur GÜLEŞ, Yüksekova İç Gümrükleme Müdürü Sn. Hasan OĞUZ ‘un katılımıyla odamız organizasyonunda ‘’İhracatçılar ile İstişare Toplantısı’’ düzenlendi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman PINAR, Meclis Başkanımız İzzettin METİN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Tahir GEYLANİ ile İhracatçı Üyelerimiz katıldı.

Toplantıda; soru cevap şeklinde üyelerimiz sıkıntılarını dile getirme fırsatı buldular. Odamız üye sıkıntı, istek ve şikayetleri doğrultusunda çözüm yolları üretmeye devam edecektir.