Güncel Haberler

ONLİNE DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ (1-2 NİSAN 2021)

  • 31.03.2021
  • ytso

Sayın Üyemiz;

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK koordinasyonunda, DAİB Genel Sekreterliği ev sahipliğinde aşağıda yer alan program çerçevesinde 1-2 Nisan 2021 tarihleri 13.30-16.00 saatleri arasında “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirilecektir.

On-Line olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminere katılmak isteyen üyelerimizin 31 Mart 2021 Çarşamba günü mesai saatine kadar https://www.daib.org.tr/others/eFormu adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Seminerlere katılımınız hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.

Kayıt yaptıran üyelerimizin mail adreslerine 31 Mart 2021 tarihinde katılım linki DAİB tarafından gönderilecektir. Bu sebeple, üyelerimizin mail adreslerini doğru girmeleri önem arz etmektedir.

Önemle Duyurulur

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017