ODAMIZ, TIR GEÇİŞ BELGELERİ (DOZVALA) VERME YETKİSİ ALAN İKİNCİ İLÇE ODASI OLDU

• 08.07.2021
Odamız tarafından, Ulaştırma Bakanlığından alınan Tır Geçiş Belgeleri (Dozvala) verme yetkisi için 2 günlük bir çalışma gerçekleştirdik. TOBB Uluslarası Tır Geçiş Belgeleri Müdürlüğü’nden Gökhan Aytekin ile birlikte Gürbulak sınır kapısında geçiş belgeleri verme eğitimi aldıktan sonra Esendere Sınır Kapısın’da saha çalışmalarında bulunduk. Daha sonra Kaymakamımız Sn.Osman Doğramacı’ya geçiş belgelerinin sınır ticaretine ve Yüksekova’ya katacağı olumlu etkileri ile ilgili bilgi verdik. 365 oda/borsa arasında yetki alan ikinci ilçe olmanın gururunu taşıyor, bu yetkiyi almamızda bize vermiş oldukları desteklerden dolayı Birlik Başkanımız Sn.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Yüksekova’mıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
ODAMIZ, TIR GEÇİŞ BELGELERİ (DOZVALA) VERME YETKİSİ ALAN İKİNCİ İLÇE ODASI OLDU