ARABULUCULUK BILGILENDIRME TOPLANTISI DÜZENLENMESI HK.

• 12.05.2022

Arabuluculuk, üyelerimizin iş, ticari ve tüketici uyuşmazlıklarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşması imkanını sunmaktadır. Herhangi bir durumda hukuki uyuşmazlık yaşayan üyelerimizin arabuluculuk imkanlarından daha çok yararlanmasını sağlamak amacıyla 16 Mayıs 2022 tarihinden itibaren TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından bilgilendirme toplantıları fiziki ortamda yapılacaktır.

Söz konusu toplantı, "Ulusal ve Uluslararası Arabuluculuğun Tanıtılması, Arabuluculuğun ve Tahkimin Sözleşmelere Eklenmesi ve Singapur Konvansiyonunun Detaylandırılması" konularını kapsayacak olup toplantıya şirket sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, hukuk müşavirlerinin ve mali müşavirlerin katılım sağlaması beklenmektedir.

Bu kapsamda toplantıya katılım sağlayacak firmaların odamıza (bilgi@yuksekovatso.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.