ODAMIZDA KARMA SEKTÖR TOPLANTISI DÜZENLEDİK

• 19.11.2019

Odamız toplantı salonunda ''Karma Sektör Toplantısı'' düzenledik. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç'ın yönettiği toplantıya farklı sektörlerden üyelerimiz katıldı.

İlçemizdeki sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda özetle; inşaat sektöründeki sıkıntılar, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar,Halen bir çok sektörde Hakkari'ye bağımlı oluşumuzun verdiği zaman ve para kayıpları, SGK borçları ve yapılandırmaları gibi konular konuşuldu. Toplantıda sonuç olarak; Bütün Stk'larımızın bir araya gelerek komisyon kurması gerektiği ve bu komisyon ile Yüksekovamıza daha fazla hizmetin gelmesinin sağlanması gerektiği kararı alındı.

ODAMIZDA KARMA SEKTÖR TOPLANTISI DÜZENLEDİK