GKS Plastik Fabrikası

GKS PLASTİK ÜRETİM FABRİKASI BAŞARI ÖYKÜSÜ


 

Bize zaman ayırdığınız için size çok teşekkür ediyoruz. Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

1979 yılında Yüksekova’da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Yüksekova’da, liseyi ise Ankara’da tamamladım. Üniversiteyi Yüzüncü yıl Üniversitesi Bahçe Tarımı ve Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner ve Sağlık bölümlerini ikinci sınıfta bıraktım. 3 çocuk babasıyım.


                


Firmanızın Kuruluş hikâyesini anlatabilir misiniz?

Ticarete olan sempatim ve hiperaktif olan yapım münasebetiyle İran ve Irak’ da olan akraba kanallarını kullanarak tedarikçi firma olarak dış piyasada ithalat ve ihracata başladım. Daha sonra 2016 yılında ülkenin mevcut içinde bulunduğu işsizlik ve istihdam sorunlarına özelliklede Hakkari’deki bu sorunlara bir nebze katkıda bulunmak ve kaliteden ödün vermeden dış piyasada ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek için fabrikanın kurulmasına karar verdik

Faaliyet alanlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Fabrikada 01.01.2018 tarihinde iş başı yaptık. Genel olarak atık malzemeleri kullanarak plastik üretimi yapmak üzerine faaliyet alanımızı belirledik

Başarıya ulaşmanızı sağlayan çalışma stratejilerinizi okuyucularımızla paylaşır mısınız?

Başarı ilk önce inanmakla başlıyor. Yapabileceğimize inandığımız an olay tamamiyle bitiyor. Üretim farklıdır kalite şiarı ile başladığımızda fazla bir şeye gerek kalmıyor piyasaya kendini kabul ettirmek önemlidir. Bunun dışında kesinlikle kazanırken başkalarına ekmek kapısı olmak bambaşka bir duygudur.



 

Önümüzde ki dönemde hedefleriniz nelerdir?

İleri teknolojiye dayalı stratejik yatırımlarıyla tüketicisini kalite ve zengin ürün çeşitleriyle buluşturma felsefesini benimsemiş idealleri ve heyecanları olan tecrübeli eğitimli ekibiyle farklılık yaratan , sektörün lider kuruluşu ve markası olmaktır.

Yazdır  
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017