Almanya'nın Yeni Tedarik Zinciri Yasasının Tanıtımı

• 09.07.2021
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 05.07.2021 tarih 6412 sayılı yazıda;

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odasından alınan 05.07.2021 tarihli eposta mesajına istinaden;

İlgili e-posta mesajında, Alman Federal Meclisi tarafından yeni bir tedarik zinciri yasası ("Lieferkettensorgfaltsgesetz") kabul edildiği ve gelecek yılın başında yürürlüğe gireceğini belirtilerek, yeni yasanın yurtdışındaki Alman şirketleri ve dünyanın farklı bölgelerindeki iş ortakları için neler içerdiğinin detaylı inceleneceği bir bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bildirilmektedir. 7 Temmuz 2021 tarihinde 15:00-16:30 saatleri arasında sanal ortamda düzenlenecek toplantıya https://www.dtr-ihk.de/tr/etkinlikler/etkinlik-bilgileri/bilgilendirme-toplantisi-almanyanin-yeni-tedarik-zinciri-yasasinin-tanitimi linkinden kayıt yaptırmak mümkündür.

Üyelerimize duyurulur.