SOGEP PROJEMİZİN TANITIM TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

• 06.08.2021

Odamız, DAKA destekli SOGEP (Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı) kapsamında yürütülen “Risk Altındaki Gençlerin Meslek Edinerek Sosyal Entegrasyonlarının Sağlanması” Projesi tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya, Yüksekova Kaymakamı Sn. Osman DOĞRAMACI, YÜTSO Başkanı Abdurrahman PINAR, YÜTSO Meclis Başkanı İzzettin Metin ve Meclis Başkan Yardımcısı Şakir TEKÇİ, ESOB Başkanı Vedat COĞAÇ, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz ÖZCAN, DAKA Temsilcileri, Hakkâri Üniversitesi yetkilileri, Dernekler, Kooperatifler, Genç ve Kadın Girişimcilerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşları katıldı.

Toplantıda, Yüksekova Kaymakamı Osman DOĞRAMACI, YÜTSO Başkanı Abdurrahman PINAR ve YÜTSO Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Saime MENGEŞ konuşmalarını yaptılar.

Proje Tanıtım Toplantısı sonrası Tüm STK temsilcileri ve toplantıya katılan katılımcılar soru cevap şeklinde istişarelerde bulundular.

SOGEP PROJEMİZİN TANITIM TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK