TURİZMİ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARINA DESTEK VEREN FİRMALARIMIZA PLAKET TAKDİM TÖRENİ DÜZENLEDİK

• 01.09.2023
Odamızda, Yüksekova turizmini geliştirme çalışmalarına desteklerinden dolayı firmalarımıza plaket takdim töreni düzenledik. Törene, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi. Yönetim ve Meclis Üyelerimiz, Yüksekova Oda Başkanlarımız, Üyelerimiz, Firma yetkililerimiz ve Gazeteciler katıldı.

Törende, Konuşma yapan Başkanımız, Yüksekova'mızın Üniversite, Karayolları, Hastane gibi sorunlar için neler yapılması gerektiğini aktarırken, Turizmi geliştirme çalışmalarında aktif rol alan firmalarımıza teşekkür etti. Kısa toplantı özelliğide taşıyan törende Yüksekova'mız için yapılması gereken çalışmalar katılımcılar tarafından dile getirildi.

Törende, Yöneticilerimiz ve Misafirlerimiz tarafından katkı sunan firmalara plaket takdim edildi. Oda olarak Yüksekova için yapılacak olan her türlü çalışmanın içinde olacağımızı ve bir çok faaliyetin öncüsü olacağımızı belirtmek istiyoruz.