Güncel Haberler

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 29.11.2023
  • ytso

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sn.Ömer PAKİŞ Odamızı ziyaret etti. Kendilerini Yön.Krl.Başk.Salih ÖZDEMİR, Meclis Başkanı Timur SEVİ, Yön.Krl.Üyesi Necati İRİNÇ , Meclis Üyesi Abdulcabbar ARSLAN Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami DURNA ve Odamız Üyesi İş İnsanı Haşim AKIN karşıladı.

Bugün, Hakkari Üniversitesi Rektörü, kurumumuzu ziyaret ederek bölgedeki yapılacak hizmetler ve iş birliği imkanları hakkında değerli fikirlerini paylaşmak üzere bizlerle buluştu.

Sayın Rektörümüz, üniversite olarak, eğitim, kültür ve sosyal projelerini hayata geçirmek için önerilerde bulundu. Ayrıca, üniversite ve yerel kurumlar arasında daha güçlü bir iş birliği oluşturarak, bölgedeki potansiyeli artıracak ortak projeler ve çalışmalar konusunda da istişarelerde bulunduk.

İlçemizde yapılacak olan 360 kişilik Öğrenci Yurdu binası içinde beraber hareket edeceklerini, konunun takibi açısından Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile de sürekli temas halinde olacağımızı bildirdik.

Bu önemli ziyaret için Hakkari Üniversitesi Rektörü ve heyetine en içten teşekkürlerimizi sunuyor, iş birliği içerisinde ilerleyerek bölgeye katkı sağlama yolunda birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017