Güncel Haberler

YÜKSEKOVA KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN İHALE İLANI

  • 07.12.2023
  • ytso

T.C.

HAKKARİ İLİ YÜKSEKOVA İLÇESİ

YÜKSEKOVA KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

Yüksekova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca Hakkari Yüksekova-Şemdinli ve Derecik İlçesi Köy-Mezra yolları ile Askeri Üs Bölge yollarının kardan temizlenmesi için lastikli loder ve greyder kiralama işi K.H.G.B. İhale Yönetmeliğinin 18.maddesi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.                  

                       Birliğimiz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi değildir.  İhalemizde 28 NİSAN 2007 TARİH VE 26506 SAYILI Resmi gazetede yayınlana İç İşleri Bakanlığı KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ İHALE YÖNETMELİĞİ hükümleri uygulanır. İlgili mevzuat doğrultusunda birlik ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Birliklerin ihaleyi yapmama kararı kesindir. Teklif veren istekliler, bu hususa itiraz etmeyeceklerini peşinen kabul ve taahhüt etmişlerdir. Ayrıca istekli ihale dokümanını satın almakla, ihale dokümanını oluşturan belgelerde yer alan koşul ve kuralları kabul etmiş sayılır.

                    Kurumumuzca yapılan ihalelerde yöre koşulları dikkate alınarak inşaat mevsiminin kısa oluşundan acili yet hasıl olduğundan gecikmelerin önlenmesi için iş bu ilan ve ilişkin şartname ile ihale dokümanlarımızda istenen belgelerin tamamının istekli tarafından teklifle birlikte verilmesi zorunludur.

          İdare ve ihaleye İlişkin Bilgiler

1.  BİRLİK BİLGİLERİ;

a) Adı     : Yüksekova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

b) Adresi            : Esenyurt Mah. TOKİ Konutları 1. Etap Hükümet Konağı Kat 3 Yüksekova

c) Telefon Numarası       : 438 351 44 57

d) Faks Numarası          : 438 351 01 12

f) İlgili Personelin adı soyadı unvanı : Mehmet Akif ARSLAN  K.H.G.Birlik Müdürü

  2. İHALE BİLGİLERİ

 2.1.İhalenin Adı Niteliği türü , miktarı ve Yapılacak Yer olarak yapılacak : Hakkari Yüksekova-Şemdinli ve Derecik İlçesi Köy-Mezra yolları ile Askeri Üs Bölge yollarının kardan temizlenmesi için lastikli loder ve greyder kiralama işi (3.500 Saat)

2.2. İşin Süresi: İşe başlama tarihinden itibaren 180 (Yüzseksen) gündür

2.3. İhalenin Yapılacağı yer      : Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı Salonu Kat: 3

YÜKSEKOVA

2.3. İhalenin Yapılacağı Tarih ve saat

Sıra No:

İhalenin Adı

Tarihi

Saati

İşin Süresi

İhale 1

Hakkari Yüksekova-Şemdinli ve Derecik İlçesi Köy-Mezra yolları ile Askeri Üs Bölge yollarının kardan temizlenmesi için lastikli loder ve greyder kiralama işi

  15.12.2023

 10:00

   180 Gün

3. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler.

3.1 İhaleye katılma şartları ve istenen belgeler

3.1.1 Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.

3.1.2 Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Esnaf ve Sanatkârlar Odasından veya Ticaret ve Sanayi Odasından alınmış faaliyet belgesi.

a) Gerçek kişi olması halinde ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış Ticaret ve/veya  Sanayi Odasına kayıtlı olduğun gösterir belge.

b) Tüzel Kişi olması halinde, mevzuatı gereği Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış Tüzel Kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

3.1.3 Teklif  vermeye yetkili olduğun gösteren imza beyannamesi ve imza sirküleri,

a) Gerçek  kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,

b) Tüzel  Kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

3.1.4  Şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen teklif mektubu,

3.1.5   Bu şartnamede belirlenen geçici teminat,

3.1.6 Vekaleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

3.1.7 İhale dokümanın satın alındığına dair Banka Dekontu

3.1.8 Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmenliğinin 11.nci maddesinin 1.fıkrasının (a),(b),(c),(ç),(d),(e),(f) ve (g) bentlerinde belirtilen durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

3.1.9 Varsa Ortaklık hisse beyanı,

3.1.10.Varsa iş ortaklığı beyannamesi,

3.1.11. Makine Techizat ve Diğer ekipmana ilişkin belgeler:

     Teknik Şartnamede belirtilmiştir.

3.İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerinde bırakılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

            İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu. İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihaleden önce idarenin yetkili personel tarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şerh düşülen ve aslı kendilerine iade edilen belgelerin suretlerini de tekliflerine ekleyebilirler.

4 Tekliflerin geçerlilik süreleri (180) Yüzseksen gündür.

5   İHALE DOKÜMANININ TEMİNİ.

            İhale dokümanı Köylere Hizmet Götürme Bürosundan bedelsiz olarak görülebilir. Ancak ihaleye katılacak olanların İhale şartnameleri İçin 10.000,00  (Onbin) TL karşılığında doküman almaları zorunludur.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017