ODAMIZ VE DAKA İŞBİRLİĞİ İLE ERASMUS+ PROJE EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

• 15.01.2024
Odamız ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliği ile Yüksekova DoubleTree by Hilton Otelinde, Yüksekova'da bulunan Kurumlar,Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Kooperatiflere 3 gün süren Erasmus+ Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi verdik. Program, Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, Meclis Başkanımız Timur Sevi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Necati İrinç açılış konuşması ile başladı. Eğitime, Yöneticilerimiz, Timur Sevi, Necati İrinç, Zeki Gürdal ve Genel Sekreterimiz Saime Mengeş ile Bölgemizde bulunan ilgili tüm Kurum ve STK'lar katılım sağladı. Eğitime yoğun katılım ve ilgi vardı. Eğitim daha çok uygulamalı atölyeler şeklinde gerçekleşti.Eğitimin sonrasında katılımcılara, Yöneticilerimiz ve Eğitmen Ali Öztüfekçi tarafından sertifikaları takdim edildi. Bu eğitimle amacımız, Bölgemizde bulunan Kurum ve STK’ların daha çok hibe ve fonlardan faydalanarak, hem sosyal hem de ekonomik kalkınmaya destek olmanın yanında katılımcıların temsil ettikleri kurumların ve STK’ların kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesini sağlamak.

YÜTSO olarak bu tür eğitim programlarını düzenlemeye, bölgede yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz. DAKA’ya vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
ODAMIZ VE DAKA İŞBİRLİĞİ İLE ERASMUS+ PROJE EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK